.
Bram Van Outryve
zaterdag 22 oktober 2022

Bram Van Outryve: “Het is de schuld van corona”

Oude bekende waagt kans bij ‘The Voice Van Vlaanderen’

Het nieuwe seizoen van ‘The Voice Van Vlaanderen’ lijkt wel een bijeenkomst van bekende gezichten. Naast musicalactrice Laura Seys neemt ook acteur en zanger Bram Van Outryve deel aan de ‘blind auditions’.

Bram speelde een aantal jaren geleden mee in de telenovelle ‘David’ en was ook een korte tijd te zien in ‘Familie’. Maar slechts weinigen weten dat Bram ook een goede zanger is.

“Ik zing al een tijdje in een band ‘Rewind Fast Forward’. Daarin zing ik naast Gio Kemper en Steve Kashala. Plezant! Maar toen kwam corona en ik dacht: ‘Fuck You All!’ Ik schrijf me in voor The Voice!”, lacht Bram in Tv Familie.

Bram zingt ontzettend graag en wou deze kans niet onbenut laten, maar hij koestert ook nog steeds mooie herinneringen aan zijn acteercarrière.

“Ik heb ook een tijdlang een bendemaat van Niko gespeeld. Acteur Jo Hens en ik zijn nog altijd goede vrienden. Het was een zalige periode en zeker niet iets wat ik heb afgeschreven. Mochten ze mij weer vragen, ik moet er niet over nadenken. Acteren blijft een grote passie.”