.
Eva Clockaerts
woensdag 20 januari 2021

Nieuw tv-programma voor ex-weervrouw Eva Clockaerts

Laat je verbazen door Eva Clockaerts.

Sinds dezeweek kan je bij TV PLUS (Telenet Kanaal 53) kijken naar “Docu Plus”, een vierdelige reeks waarin personen met een chronische aandoening laten zien dat je leven niet stopt na de diagnose. Want het lichaam is sterker dan de geest soms aangeeft. Zo beklommen verschillende jonge Parkinsonpatiënten de bijna zesduizend meter hoge Kilimanjaro om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte van Parkinson. Maar ook de harde realiteit gaan we uiteraard niet uit de weg. Hoe ga je om met de diagnose van een chronische ziekte? En wat is de impact op het leven van de patiënt én de naaste omgeving?

Niemand minder dan Eva Clockaerts is de gastvrouw van “Docu Plus”. Eva was eerder weervrouw bij VTM en nieuwsanker bij Kanaal Z. Sinds 2019 is ze één van de vaste gezichten van de regionale omroep RTV. Vandaag gaat Eva Clockaerts dus een bijkomende uitdaging aan en brengt ze meer duiding bij deze aangrijpende documentairereeks. Ze leidt ons in in de wereld van ziekte en gezondheid en laat ons kennismaken met pakkende verhalen van mensen met een ingrijpende aandoening .

Gezondheid is één van de pijlers van TV PLUS. In steeds meer formats gaat TV PLUS dieper in op diverse onderwerpen die met gezondheid en gezond leven te maken hebben. Samen met succesvolle programma’s als “Gelukkig Zijn”, “My Beautiful Life’ en “Body Talk” is ook “Docu Plus” onderdeel van dit verhaal.
“Docu Plus” is sinds dinsdag 19 januari 2021 te zien op TV PLUS (Telenet Kanaal 53) op dinsdagavond om 21.30 uur.

Bio van Eva Clockaerts

Meer Over:

Eva Clockaerts