.
Eva Clockaerts
maandag 6 september 2021

Eva Clockaerts maakt 'Docu Plus' voor TV Plus

Bijzonder mooie televisie is dit.

Met de start van het nieuwe seizoen van Docu Plus pakt TV Plus uit met bekroonde documentaires uit binnen- en buitenland, ingeleid door gastvrouw Eva Clockaerts.

"Docu Plus brengt warme, emotionele verhalen van mensen waar ik een grote bewondering voor heb. De onderwerpen raken me iedere keer. Zo intens zelfs dat ik sinds de reportage van Cunina een petekindje in Haïti heb", reageert Eva Clockaerts.

De eerste documentaire van het nieuwe seizoen is “Ei voor Later” van regisseur Marieke Schellart. Hierin wordt het persoonlijke verhaal verteld van een single vrouw die openlijk haar strijd deelt tegen het tikken van haar biologische klok. We volgen haar op de voet terwijl ze plannen maakt om haar vruchtbaarheid te verlengen door haar eicellen in te vriezen.

Docu PLUS gaat geen enkel thema uit de weg en bespreekt wat onze maatschappij tegenwoordig bezig houdt: transgender, verstandelijke beperking, ouderen en eenzaamheid en HIV en zwangerschap. Deze soms delicate onderwerpen komen aan bod in gerenommeerde documentaires als Mrs. Faber, Anne & Jean-Paul: onze wereld , Alice Cares, De man met 100 kinderen,...

Vanaf donderdag 9 september te bewonderen op TV Plus

Bio van Eva Clockaerts

Meer Over:

Eva Clockaerts