.
Niels Destadsbader
donderdag 9 juni 2022

Niels Destadsbader verklapt: "Zij is zwanger"

Niels toch!

Woensdag was Niels Destadsbader op MNM te gast, hij stelde zijn nieuwe single voor bij MNM en dat bij Wanne Synnave. In de studio was ook nieuwslezeres Chaima Saysay aanwezig en Niels kon zijn bewondering voor de nieuwslezeres niet wegsteken. “Ik ben grote fan van Chaima. Ik vind dat ge dat héél goed doet. In de studio doen jullie dolletjes, maar als het voor écht is, dan staat ze er wel en doet zij het nieuws alsof zij al drie maanden wist dat er gebeurde”, vertelde Niels live op de radio.

Chaima vond het hartverwarmend om zo’n commentaar van de zanger te krijgen. “Ik ben ook jouw grootste fan”, gaf Chaima toe.

Eerder op de dag hadden Chaima en Niels al een onderonsje gehad en deelde zij een groot geheim met hem. Het was de bedoeling dat Niels zijn mond zou houden, maar niet dus….

“Chaima is zwanger, trouwens”, vertelde Niels zomaar op de radio. “Het was grote liefde, maar nu blijkt dat ze zwanger is van haar tweede kind én het is niet van mij. Ik denk dat het hier stopt, Chaima.”


Chaima vond het jammer dat Niels het grote nieuws live voor honderdduizenden luisteraars had verteld. De zanger, een beetje aangedaan omdat hij niet wist dat hij dit niet op de radio mocht vertellen, verklapte dan ook nog eens dat Chaima in september zal bevallen en dat het een jongen zal worden, al haastte hij zich wel door te zeggen dat hij nieuws van het geslacht zelf verzonnen had. Gelukkig was de familie van Chaima toch al op de hoogte dat zij zwanger was, anders had Chaima het Niels wellicht nooit vergeven.

Download onze app voor iOS of Android