.
Wanne Synnave
zaterdag 29 oktober 2022

MNM-dj Wanne Synnave ontslagen na grensoverschrijdend gedrag

​​​​​​​Een nieuwe bom ontploft in de showbizzwereld.

Wat is er toch mis met de mensheid? Alweer een bekend iemand zou zijn handen niet hebben kunnen thuishouden van één of meerdere minderjarigen. Deze keer zou MNM-dj Wanne Synnave ongepaste foto’s en berichten naar minstens vier minderjarigen hebben gestuurd, dat schrijven de kranten van Mediahuis.

De dj zou door de VRT meteen aan de deur gezet hebben nadat er bij hun meldpunt klachten zouden binnengekomen zijn. Er zou sprake zijn van vier mannelijke slachtoffers van amper 15 jaar.

Synnave reageert op Instagram. "Ik heb te horen gekregen dat er meldingen zijn gemaakt tegen mij, die gaan over mijn gedrag dat als ongepast ervaren werd. Deze meldingen komen heel onverwachts, aangezien ik mijn contacten altijd als vertrouwelijk en met wederzijdse toestemming beschouwde. Door deze meldingen besef ik nu ook dat dit niet voor iedereen zo was, en dat de impact op de betrokkenen groter is dan ik had ingeschat.”

“Ik verdwijn de komende tijd dan ook even compleet uit beeld, zodat zowel de betrokkenen als ikzelf de nodige rust krijgen. Ik zal dus niet meer te horen zijn op MNM en zal niet aanwezig zijn op de voorstelling van Kamp Delta", gaat Synnave verder. Die voorstelling ging nota bene vrijdagavond in première.

"Ik wil graag eindigen met oprechte excuses aan de betrokkenen die mijn gedrag als ongepast ervaarden. Het was nooit mijn bedoeling iemand te kwetsen of ongepast te benaderen. Het spijt me als dat wel gebeurd is”, besluit Synnave.

Bio van Wanne Synnave

Meer Over:

Wanne Synnave MNM