.
Ganesha
dinsdag 19 oktober 2021

Ervaar de kracht van Ganesha, een perfecte god

Nu in het Fakkeltheater.

Dé perfecte god, bestaat die? Mocht u daarop het antwoord tijdens een reis door India willen ontdekken, dan hoeft u niet lang in het vliegtuig te zitten. Tijdens een retourtje naar het Fakkeltheater in Antwerpen ontdekt u alles wat India te bieden heeft, kortom: u ontdekt uzelf.

Judas TheaterProducties brengt namelijk 11 jaar na de première Ganesha terug naar het theater. Ganesha kent u wellicht als de god met het olifantenhoofd. Maar Ganesha (Pieter Van Keymeulen) is meer.. dat ontdekken 2 vriendinnen (Goele De Raedt & Kristien Cools) wanneer ze uit hun comfort zone het vliegtuig naar India opstappen. In India ontdekken ze niet alleen de variatie aan cultuur, maar vooral zichzelf. Dankzij talloze ontmoetingen (Wanne Synnave) worden de vriendinnen geconfronteerd met hun verleden, heden en toekomst. Herkenbaar, bleek al snel, toen de tranen in de zaal al snikkend weg gedept werden.

Of de perfecte god bestaat, daar komen we wellicht nooit achter, maar waar je tijdens je reis naar India al snel achter komt, is dat perfecte samenzang wél bestaat. De vier acteurs hebben zich ieder eerder al bewezen als straffe zangers en zangeressen, samen leggen ze daar nog een extra ‘dimensie’ bovenop. Hierdoor kijk je niet naar het verhaal, maar voél je het verhaal. Begeleid door een live orkest, brengt het geheel je naar een prachtige plek, vol emotie, gaande van je eigen diepste verdriet, tot een uitbundige lach. Dit is een musical die u niet ‘gewoon moet gaan kijken’, maar ervaren en voelen.

Ganesha, een perfecte god, speelt nog tot en met 7 november in het Fakkeltheater in Antwerpen.

Tickets & info: www.judas.be

Bio van Pieter Van Keymeulen, Goele De Raedt en Wanne Synnave