.
Jana Wuyts en Marnix Peeters
zondag 24 maart 2024

Marnix Peeters: “Moest hij daarvoor echt boeten?”

Hij vindt het belachelijk

Marnix Peeters vindt dat we de dag van vandaag bijna niks meer kunnen verdragen. Een werkgever die roept tegen zijn werknemers, het wordt al heel snel als grensoverschrijdend gedrag gezien. Een ook heel wat vrouwen kunnen tegenwoordig nog maar weinig verdragen.

“Natalia of Paul de Leeuw die roepen tegen medewerkers? Vroeger noemden ze dat een ambetante baas, nu wordt meteen hr ingeschakeld. Of die sullige neuzelaar Eddy Demarez, die flauwe mopjes maakte over de Belgian Cats en daarvoor moest boeten. Belachelijk! Dat zijn reuzinnen van sportvrouwen, die meedoen aan Olympische Spelen. Moesten die echt z'n ontslag vragen”, zegt hij in Dag Allemaal.

Marnix begrijpt mannen die zeggen dat het tegenwoordig onmogelijk is geworden om een vrouw te versieren zonder dat niet van het een of het ander worden beschuldigd.

“Er mag nooit gelachen worden met slachtoffers van seksueel geweld. Maar politieagenten moeten wel hun lach inhouden als er weer eens zo'n geit komt zeggen dat ze niet zeker is of ze al dan niet is aangerand.”

Bio van Marnix Peeters

Meer Over:

Marnix Peeters