.
Jana Wuyts en Marnix Peeters
zaterdag 26 november 2022

Marnix Peeters: “Dat kan toch niet!”

Het liep niet zoals verwacht

Wie niet meteen terug zal keren naar ‘De Tafel Van Vier’ is Marnix Peeters. Gert Verhulst leek weinig interesse te tonen in de schrijver en behandelde hem niet met respect, als we de schrijver mogen geloven.

“Het kan toch niet dat wij met al onze zenders er in Vlaanderen niet in slagen om een fatsoenlijke talkshow in elkaar te steken. Minder zenders, en een paar hele goeie; zou dat niet beter zijn”, vraagt Marnix zich af in Dag Allemaal.

Maar Marnix is niet de enige die niet te spreken valt over ‘De Tafel Van Vier’. Ook Kaat Bollen is niet echt enthousiast over de keer dat ze te gast was.

“De bedoeling was dat ik kwam vertellen over ons boek ‘Eerste Hulp Bij Ontrouw’. Maar blijkbaar was het nogal moeilijk om in de diepte te gaan. Het gesprek bleef oppervlakkig en verzandde in wat mopjes”, schreef Kaat op haar sociale media.

Kaat weet niet waar het misliep maar vindt het erg jammer. “Oké als het om mij als persoon gaat, maar de pijn van onze mensen niet serieus nemen, daar heb ik het moeilijk mee. Het bleek voor Gert moeilijk om hier ruimte voor te maken. Was het thema te gevoelig? Bij deze bieden we Gert gratis therapie aan. Lachen helpt, praten nog meer.”