.
Marie-Anne De Nil
zondag 29 oktober 2023

Marie-Anne De Nil: “Ik blijf werken tot ik erbij neerval”

Ze gaat nog even door

Marie-Anne De Nil, de worstenkoningin uit ‘The Sky Is The Limit’ was van plan om haar bedrijf te verkopen. Ze had een overnemer gevonden, maar op het laatste moment ging de deal niet door en daar is De Nil nu enorm opgelucht over.

Michel Van den Brande, collega uit het programma, begrijpt Marie-Annes reactie wel. Al zou hij het toch anders hebben aangepakt.

“Ik zou het toch niet laten om eens langs de kassa te passeren als ik kon. Ik heb altijd élke cent die ik verdiende in mijn zaak gestopt. Vandaag moet ik, door een oplichter die met mijn boekhouding heeft gefoefeld, tot het einde van het jaar elke euro omdraaien. Ik ga door een financiële hel. Mocht ik Marie-Anne zijn, ik zou de overnemer vragen of ik er kan blijven werken”, legt hij uit in Dag Allemaal.

Maar dat zag de worstenkoningin dan weer niet zitten. Zij wil liever niet weggemoffeld worden in een bureautje en naar de pijpen van de nieuwe baas moeten dansen.

“Ik blijf werken tot ik erbij neerval. Misschien dient er zich na het zien van het 'All Stars'-seizoen wel een jong talent aan, iemand die ik CEO kan maken. Ik kan dan een stap opzijzetten, maar er mee over waken dat onze vleesproducten de liefde krijgen die ze verdienen.”

Bio van Marie-Anne De Nil

Meer Over:

Marie-Anne De Nil