.
Michel Van den Brande
woensdag 1 november 2023

Michel Van den Brande: “Het beest is terug”

Hij is er opnieuw mee geconfronteerd

De vete tussen Michel Van den Brande en Marie-Anne De Nil lijkt opgelost te zijn. Dat tot opluchting van Michel zelf. Hij heeft momenteel andere zorgen aan zijn hoofd.

Michel kreeg een tijd geleden te horen dat hij huidk*nker had en vecht nu volop tegen de ziekte. Het is niet de eerste keer dat Michel ermee geconfronteerd wordt. Bovendien verloor hij zijn zus aan de rotziekte.

“Toen mijn dokter zei: 'het beest is terug', zakte de grond onder mijn voeten weg. Dertig jaar geleden had ik al eens kanker, mijn teelballen zijn toen weggenomen. Ik kreeg bestralingen, chemo, de hele

santenboetiek. De gedachte dat ik misschien weer door die miserie moest, kwam heel hard binnen”, zucht Michel in Dag Allemaal

Ze hebben nu een vlek op de linkerzijde van Michels buik weggesneden en daarmee lijkt de situatie onder controle te zijn. Al heeft Michel zijn leven wel een beetje omgegooid.

“ Ik probeer nu gezonder te leven, drink enkel nog alcohol in het weekend en dankzij mijn spuiten met Ozempic ben ik al dertien kilo vermagerd, van 125 naar 112 kilo.”

Bio van Michel Van den Brande en Marie-Anne De Nil