.
News Image

Liedjes van Marva zitten in het systeem van JackoBond

Dit is het laatste theaterseizoen met deze liedjes.


JackoBond oogstte veel lof met haar liedjes van Marva die ze in het theater bracht. Ondertussen is de zangeres volop bezig aan haar allerlaatste theaterseizoen met deze liedjes. Na dat seizoen volgt er wel nog een zomertoer waarbij ze die liedjes brengt, zei ze in Ment op zondag. De liedjes van Marva zitten in het systeem van zangeres Riet Muylaert. Haar moeder was altijd al een grote fan en bij de liedjes van Marva werd Riet als kind op de armen van haar moeder gedragen. Het valt de kleinkunstzangeres wel op dat weinig mensen zich echt durven outen als fan en dat werd duidelijk in de zomermaanden bij openluchtoptredens.

Eigenlijk is het voor JackoBond allemaal begonnen om haar moeder, die een zenuwziekte heeft een mooi cadeau te geven. Met haar eigen muzikanten en de eigen sound werden de nummers van Marva perfecte JackoBond-liedjes. Bij één show zat Marva zelf in de zaal, net als Riet's moeder trouwens. Dat was duidelijk een emotioneel moment dat zich op het einde afspeelde.



Na de zomer zal JackoBond weer de zalen intrekken met eigen materiaal, maar tot dan krijgt het publiek nog de mogelijkheid om een voorstelling van JackoBond zingt Marva mee te pikken. Alle info is terug te vinden op jackobond.be.



Tekst: Nico Vanaken