.
Jackobond , Riet Muylaert
vrijdag 23 april 2021

Ultratop 50 Vlaams Week 17

Riet is de hoogste nieuwkomer.

Tourist LeMC verlaat met twee nummers de Vlaamse Ultratop 50 deze week. Zowel “Vrije val” als “Envoi” zijn er niet meer bij.

“De wereld” van Marco Kimsen komt binnen op nummer 50. Met “Special (geef niet op)” verschijnt Abdou op 46. “Ik ben vrij” van Gene Thomas belandt op 41. Op 26 is Riet de hoogste nieuwkomer met “Maak me warm”.

“Waanzin” is wat Yong Yello meemaakt. Deze single stoot door, van 19 naar 10. “Telescoop” van Tom Helsen feat. Kim Konings klimt van 10 naar 9. Bart Peeters herovert met “Genstertje” zijn plaats in de top 10, op nummer 8. Vorige week bevond hij zich nog op stek 12. Sabien Tiels geeft ons op 7 nieuwe “Hoop” en komt van 13. “Op een dag” van Tinne Oltmans staat net als vorige week op 6. Van 4 naar 5 gaan Jaap Reesema & Pommelien Thijs met “Nu wij niet meer praten”. De omgekeerde beweging, van 5 naar 4 maken Tourist LeMC feat. Meskerem Mees met “Niemandsland”. De top 3 is compleet onverantwoord. 3 is opnieuw voor “En route” van Cleymans & Van Geel. Op 2 zorgt Camille wederom voor “Vuurwerk” en op 1 staan nog steeds Metejoor & Babet met “1 op een miljoen”.

(Nico Vanaken)

Bio van Riet Muylaert

Meer Over:

Riet Muylaert