.
Klaasje Meijer
vrijdag 19 november 2021

Klaasje Meijer over haar afscheid bij K3: “Er bekruipt mij een bevreemdend gevoel”

"Dit pakt niemand mij ooit meer af"

In Story neemt Klaasje Meijer, bijna ex-K3’tje ons in haar nieuwe column mee doorheen haar drukke dagen en blikt ze af en toe eens terug op haar periode als lid van K3. In haar eerste column heeft ze het over de verschillende hartverwarmende reacties die ze krijgt van fans en mensen in haar omgeving.

“We gaan je zo missen’, ‘je was fantastisch’, ‘we hebben van je genoten’, het waren slechts enkele van de vele fijne reacties die ik afgelopen maanden mocht ontvangen. Los van dat ik dit hartverwarmend vind om te lezen, bekruipt me ook een bevreemdend gevoel: alsof ik de aarde binnenkort ga verlaten. Dit is natuurlijk geheel mijn eigen perceptie en interpretatie van deze reacties, maar toch vind ik het gek dat iedereen doet alsof ik zal verdwijnen”, schrijft Klaasje.

Klaasje blikt terug op haar bijzondere tijd bij K3. Ze heeft er heel veel nieuwe mensen leren kennen en heeft met enkele van hen een heel mooie vriendschap opgebouwd. “Dit pakt niemand mij ooit meer af. Zes jaar lang heb ik me volledig gesmeten, maar ik ben ook blij dat er vanaf nu een ander gedeelte van mijzelf naar voren mag treden.”