.
News Image

Ketnet strikt Spring voor Throwback Thursday in het Sportpladijs

Eenmalig reuïnie-optreden voor de 20e verjaardag van Ketnet.


Cara Van der Auwera, Damian Corlazolli en Jelle Cleymans waren vandaag te gast bij Marathonradio op MNM en ze brachten goed nieuws mee. Niet alleen komt er een tweede editie van Throwback Thursday in het Sportpladijs maar niemand minder dan Spring zal een eenmalig reünie-optreden geven tijdens het verjaardagsfeest van Ketnet.



De immens populaire reeks was te zien van 2002 tot 2008 op Ketnet. Naast de reeks werd er ook de muziekgroep 'Spring' opgericht met als leden Jelle Cleymans, Anneleen Liégeois, Cara Van der Auwera en Damian Corlazzoli. Fans van het eerste uur kunnen nu nog één keer ongegeneerd meezingen met ‘Te min voor Anja’ en ‘Met de trein naar Oostende’.



Jelle Cleymans: “Tom De Cock van MNM opperde drie jaar geleden aan mijn keukentafel dat het een leuk idee zou zijn om een reünie van Spring te doen, want tijdens Marathonradio worden onze liedjes elk jaar massaal aangevraagd. Dat heeft een zaadje in mijn hoofd geplant en dat is beginnen rijpen. We zijn nu drie jaar verder en de roep van de vroege Ketnetgeneratie werd ook luider, waardoor de goesting om het nog eens te doen ook groter werd. Ik ben ook heel blij dat het niet alleen bij mij zo is, maar dat ook Cara en Damian diezelfde goesting hebben in een reünieconcert. En dat het kan op de 20ste verjaardag van Ketnet, maakt het helemaal af.”



Cara Van der Auwera: Spring is voor de fans nooit echt weggeweest en omdat de vraag voor een reünie steeds luider klonk, ben ik echt héél blij dat we samen met de fans er een ongelofelijk feest van kunnen maken in het Sportpaleis. Ik heb er alvast enorm véél zin in



Damian Corlazzoli: Tien jaar terug in de tijd! Twintig jaar Ketnet is de ideale gelegenheid om dit nog één keer te doen en het Sportpaleis als locatie maakt het alleen maar leuker!



Het evenement #Throwback Thursday in het Sportpladijs is een co-productie van Ketnet met Studio 100 en is het eerste van een resem initiatieven ter gelegenheid van deze verjaardag. Dit najaar staan er ook initiatieven voor de Ketnetters van nu gepland.



#Throwback Thursday in het Sportpladijs, met o.a. Samson & Gert, Sofie Van Moll, Steven Van Herreweghe, Peter Van de Veire en Spring.



Woensdag 29 november en 30 november om 20u00 in het Antwerps Sportpaleis, Tickets & info: www.throwback.be