.
Marthe De Pillecyn
maandag 13 december 2021

K3’tjes in koor: “dit is niet de beslissing van Gert Verhulst”

K3'tjes ontkennen hardnekkig gerucht...

Hanne en Marthe zijn opnieuw compleet nu Julia Boschman gekozen werd als opvolgster van Klaasje. Gert Verhulst noemde Julia in de loop van K2 Zoekt K3 al ‘Klaasje 2.0’ en heel wat mensen menen dan ook dat het vooral de Studio 100-baas was die beslist heeft wie Klaasje zou opvolgen. Maar dat ontkennen de meiden van K3

“Mensen moeten zeker niet denken dat alleen Gert de beslissing heeft genomen”, benadrukt Hanne Verbruggen in Dag Allemaal. “Wij hebben uiteraard vanaf de studioshows met het hele K3-team samengezeten”, voegt Hanne eraan toe.

“K3 is altijd in handen geweest van een heel sterk team. Die hadden al drie keer een verandering bij K3 meegemaakt en die weten dus als geen ander wat werkt en wat niet. Maar ons gevoel bij de kandidaten was toch altijd het allerbelangrijkste”, benadrukt Hanne in het weekblad.

“Ook in de finale voelden we het weer: met Julia klikt het, en kunnen we ook snel op een hoog niveau weer verdergaan. Zij hééft de K3-factor gewoon”, klinkt het enthousiast bij Hanne in Dag Allemaal.

Download onze app voor iOS of Android