.
Joren Seldeslachts
woensdag 7 december 2022

Joren Seldeslachts: “Ik wilde graag een betrokken vader zijn”

En dat is hem gelukt

Als acteur doet Joren Seldeslachts het de laatste jaren bijzonder goed. Hij startte zijn carrière als Blinker in de gelijknamige films en is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de acteerwereld.

Maar ook op privé-vlak loopt het gesmeerd voor Joren. Hij is al drie jaar vader van dochter Ava. “Toen Ava werd geboren was ik van plan om een jaar pauze in te lassen. Ik heb het toen ook kalm aan gedaan, maar toen kwam corona. Uit angst dat we nog lang zonder werk zouden zitten, heb ik toen toch een opdracht aanvaard”, zegt Joren in Dag Allemaal.

Joren stond toen op de set voor ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’, maar dat was ook het enige wat hij in die periode heeft gedaan.

“Ik wilde heel graag een betrokken vader zijn. Dat heeft me geen windeieren gelegd, want mijn dochter is een fantastische, vrolijke kleuter die haar papa ook heel leuk vindt. Ik denk dat mijn vriendin Isy en ik dat goed hebben gedaan.”

Als alles zo goed gaat, dan zou het wel eens kunnen dat er nog een broertje of zusje voor Ava volgt, of niet? “We zullen zien, we zijn er niet helemaal uit of er een broertje of zusje komt.”

Bio van Joren Seldeslachts

Meer Over:

Joren Seldeslachts