.
Joren Seldeslachts
zaterdag 3 december 2022

Joren Seldeslachts: “Allez, waarom vragen ze mij nu niet”

Hij heeft niet altijd geluk

In ‘Geldwolven’ zien we acteur Joren Seldeslachts aan het werk als Chris, een meesteroplichter. Een rol die Joren meesterlijk neerzet, maar ook een rol waar je weinig gelijkenissen met Joren in ziet.

“Ik zou het niet prettig vinden mocht ik als geldwolf door het leven gaan. Ik heb een dubbel gevoel bij geld: ik zorg dat ik het heb, maar te veel hoeft niet. Natuurlijk, geld is noodzakelijk, zeker als je een gezin hebt. Je probeert ervoor te zorgen dat alles voorradig is in het huishouden en dat je je kinderen niets hoeft te ontzetten”, klinkt het in Dag Allemaal.

Een erg zeker beroep is acteur natuurlijk niet, maar daar heeft Joren mee leren leven. Hij probeert geen langetermijnplannen te maken.

“Het ene moment heb je een goed maandloon, het andere totaal niet. En bij iedere reeks die uitkomt waarin ik niet meedoe denk ik: ‘Maar allez, waarom hebben ze mij niet gevraagd? Maar ik mag niet klagen.”

Joren is ondertussen een gekende naam bij de regisseurs, dus er zullen ongetwijfeld in de toekomst nog heel wat regisseurs aan hem denken bij het maken van een film of serie. “En wie weet krijg ik zelf nog ambities als regisseur. In het amateurcircuit krijg ik toch goede reacties. Ik ben nog maar zesendertig, er kan nog veel gebeuren.”

Bio van Joren Seldeslachts

Meer Over:

Joren Seldeslachts