.
News Image

JOE fm komt terug met 80's Top 800

JOE fm keert vanaf 18 mei een week terug naar de 80's met de 80's Top 800.


Vanaf maandag 18 mei 2015 dompelt JOE fm zich vijf dagen lang onder in de 80’s-sfeer met de jaarlijkse 80’s Top 800. Hiervoor strijken de JOE-dj’s een week lang neer met het 80’s pop-up terras op de Grote Markt in Lier. Elke avond staat er ook iets speciaals op het programma, dat draait rond de jaren tachtig. Zo kondigde 80’s-icoon Paul Michiels vanmorgen bij Tess en Bjorn in de ochtendshow aan dat hij komt optreden. Daarnaast brengt JOE een aantal WK ’86-voetbalhelden terug bij elkaar voor een kickertornooi, komen Sandra Kim, Liliane St-Pierre en Pas De Deux langs tijdens de 80’s Songfestival-avond en staan er een 80’s work-out en Covernight op het programma. Iedereen kan de hele week langskomen in Lier of alles live volgen via JOE en JOE.beNaast de dagelijkse uitzending van de 80’s top 800 vanuit Lier, zorgen alle dj’s er voor dat er elke avond vanaf 20u wat speciaals te beleven staat op het 80’s pop-up terras van JOE. Zo organiseren Heidi Van Tielen en Elke Van Mello op maandagavond 18 mei een 80’s workout en krijgen ze hiervoor hulp van So You Think You Can Dance-jurylid Min Hee Bervoets. Op dinsdagavond 19 mei blazen JOE-dj’s Jan Bosman en Alexandra Potvin het Eurovisiesongfestival nieuw leven in: Sandra Kim, Liliane St-Pierre en Pas de Deux zakken hiervoor af naar Lier.

Woensdagavond 20 mei is mannenavond: JOE-dj’s Herbert Bruynseels en Carl Schmitz hebben een aantal WK ’86-gezichten uitgedaagd voor een kickertornooi. Jean-Marie Pfaff, Erwin van den Bergh, Danny Veyt en Leo Van der Elst tekenen hiervoor present. Donderdagavond zet Leen Demaré JOE-dj Raf Van Brussel op het podium voor een 80’s Covernight met de Radiostars. En het JOE-ochtendduo Tess Goossens en Bjorn Verhoeven heeft er dan weer voor gezorgd dat het 80’s-icoon Paul Michiels op vrijdag 22 mei zal optreden. De hele week lang kan iedereen ook iets komen drinken in het pop-up terras of zich laten restylen naar de 80’s in de Eighties-Izer van JOE.Wie zal ‘Summer of 69’ van Bryan Adams opvolgen op nummer 1 dit jaar? De JOE-dj’s presenteren hiervoor vanaf maandag 18 mei dagelijks de Top 800 tussen 6u en 20u, telkens in duo’s. Tussen 6u en 9u is het ochtendduo Tess en Bjorn aan zet, waarna Heidi en Carl het tussen 9u en 12u overnemen. Elke en Herbert presenteren tussen 12u en 15u, Raf en Leen zetten de Top verder tussen 15u en 18u en Jan en Alexandra overlopen telkens de 80’s-hits tussen 18u en 20u. Elke avond tussen 20u en 22u leidt JOE-dj Nathalie Delporte de 80’s Top 800 Aftershow in goede banen.JOE-dj Tess Goossens telt alvast af: “Wie wil er niet eens ‘all the way’ terugkeren naar de 80’s? Het wordt volgens mij een gezellige boel daar op ons 80’s pop-up terras in Lier. Ik ben trouwens al heel benieuwd welke 80’s-looks er uit de ‘eighties-izer’ gaan getoverd worden. Daarom: iedereen is welkom om je 30 jaar terug te laten katapulteren. Ik doe alvast héél graag mee (lacht)!”Haar ochtendkompaan Bjorn Verhoeven treedt haar bij: “Het wordt één groot jaren 80-feest in Lier. Een songfestivalavond met Sandra Kim, Liliane Saint-Pierre en Pas de Deux, Paul Michiels die op ons podium zal staan of de WK ’86-helden die onze dj’s proberen af te troeven tijdens het kickeren: laat die 80’s maar komen!”

Iedereen kan de hele week langskomen op het 80’s pop-up terras van JOE op de Grote Markt in Lier. De Top 800 is ook de hele week live te volgen via JOE en JOE.be.


Download onze app voor iOS of Android