.
News Image

Nieuwe JOE gaat vanaf volgende week dinsdag all the Way

Dinsdag 16 augustus start de vernieuwde JOE Fm.
Volgende week dinsdag 16 augustus 2016 is het zover: dan start de nieuwe Joe. Met de nieuwe baseline ‘All The Way’ wordt Joe in een nieuw, hedendaags kleedje gestoken. Met een mix van classics en hits van nu, wil de radiozender meer dan ooit de generatie van 35- tot 50-jarigen bereiken in Vlaanderen.

Op dinsdag 16 augustus start ook het nieuwe ochtendduo bij Joe: Sven Ornelis en Anke Buckinx zijn vanaf dan elke ochtend aan zet.

Ook Rani De Coninck is een nieuwkomer bij Joe en presenteert vanaf dan samen met Raf Van Brussel de avondspits.

Luk Alloo neemt op zondag 21 augustus voor de eerste keer de Joe-microfoon over voor een gloednieuw programma, waarbij hij elke week een gast ontvangt.

Vanaf 16 augustus zijn het Sven Ornelis en Anke Buckinx die elke ochtend de JOE-luisteraar vergezellen. Voor beide stemmen is de ochtend niet nieuw: Sven heeft er 14 jaar ervaring opzitten bij Qmusic en ook Anke heeft de ochtend al gepresenteerd bij Qmusic tijdens schoolvakanties.

Sven en Anke zullen de Joe-luisteraars op een vrolijke manier wakker maken met een brede kijk op de actualiteit. De frisse spitsvondigheid van Sven en de nononsense van Anke zorgen voor een pittige en vrolijke ochtendshow.

Alexandra Potvin zorgt elke weekdag tussen 9u en 12u voor de beste hits van toen en nu. Muziek voor en door de werkende Joe-luisteraar gekozen.

Leen Demaré bekijkt de actualiteit uit de wereld van vandaag op haar eigen manier en houdt de meest bizarre nieuwsfeiten onder de loep. En als de luisteraar tijdens de lunchbreak goed oplet kan er nog een prijs gewonnen worden. (elke weekdag van 12.00 - 13.00)

Carl Schmitz zorgt elke weekdag van 13u tot 16u voor de beste hits van toen en nu. Muziek voor en door de werkende Joe-luisteraar gekozen.

Raf Van Brussel & Rani De Coninck Elke weekdag van 16u tot 19u.

In de avondspits tussen 16u en 19u neemt een nieuw duo de luisteraar op sleeptouw. Raf Van Brussel en Rani De Coninck zullen elke weekdag de luisteraar updaten rond de actualiteit van de dag en vooruitblikken naar de tv-avond. Het perfecte ontstressmoment na een werkdag.

Voor Raf is de avondspits niet nieuw en ook Rani heeft al heel wat radio-ervaring opgedaan bij het vroegere Donna, Radio 2 en ook bij 4FM, de voorloper van Joe. Tess Goossens, die dit najaar op bevallingsverlof is, zal Rani nadien aflossen in de spits. Rani zelf is dan op een ander moment te horen.

Jan Bosman neemt de Joe-luisteraar elke weekdag van 19u tot 21u mee en ontdekt nieuwe Joe-hits maar ook vergeten pareltjes van toen.

Nathalie Delporte maakt van de weekavonden (maandag tot donderdag) van 23u tot 00u de pittigste maar ook de meest romantische avond van het land.

Bjorn Verhoeven smijt op vrijdag van 23u tot 00u alle kanalen open om de Joe-luisteraar het weekend in te loodsen. Online, telefonisch, sms, Bjorn staat rechtstreeks in contact met de Joe-luisteraars.

De meest spraakmakende reportertelevisiepresentator van het land smijt zich op zondag tussen 10u en 12u in zijn gekende ontwapenende interviewstijl in de actualiteit van de afgelopen week en kijkt meteen ook vooruit.

Luk Alloo schuwt geen enkele vraag bij zijn wekelijkse gast en gaat geen enkel prikkelend onderwerp uit de weg. Een spraakmakende ochtendshow om de week af te sluiten.