.
Jerrell uit Big Brother 2021
zondag 28 februari 2021

Jerrel uit Big Brother vreest het ergste na bedreigingen

“Hopelijk blijft het bij woorden…”

Jerrel verbleef amper twee weken in het Big Brother-huis maar meer tijd had de 25-jarige Nederlander niet nodig om bedolven te worden door haatberichten.

“Als ze ermee dreigen om je vriend pijn te doen, dan komt dat hard binnen”, vertelde Jerrel na zijn exit. De make-upartiest moet toegeven dat hij de impact van sociale media onderschat had.

“Ik had wel wat reacties verwacht, maar had nooit gedacht dat het zo’n zondvloed aan negatieve comments en haat zou zijn. Commentaar is er altijd, maar bij mijn weten is het nog nooit zo erg geweest als nu”, vertelt Jerrel in TV Familie. Vooral dat zelfs zijn vriend Jovanni doodsbedreigingen kreeg, hakte er serieus in.

“Daar ben ik enorm van geschrokken, ja. Dat ik aangevallen word, geen probleem. Ik heb ervoor gekozen om in de spotlights te staan. Maar Jovanni niet, hé. Ik mag enkel hopen dat het bij woorden blijft en dat de mensen die commentaar geven van achter hun computer hun dreigementen niet omzetten in daden”, klinkt het ongerust bij Jerrel in TV Familie.