.
Ashley uit Big Brother
vrijdag 19 april 2024

Ashley uit ‘Big Brother’: “Ik wist dat ze boos zouden zijn”

En ze kreeg gelijk

‘Big Brother’ zit er weer op en alle kandidaten zijn weer thuis, ook Ashley. Zij moest het spel verlaten in de finaleweek, maar daar had ze vrede mee. Zij is blij dat ze terug bij haar gezin is.

“Ik moest enkele dagen bekomen van het avontuur. Pas nu voelt het alsof ik niet meer in het spel zit”, begint Ashley in Het Nieuwsblad. Ook het moment waarop ze 20K uit de prijzenpot haalde voor een vrijstelling, zindert nog altijd na bij de blondine.

“Zo gauw ik de vrijstelling kocht, kreeg ik het ijskoud en voelde ik een heel gekke druk in mijn oren. Ik was blij dat ik het gedaan had, maar ik besefte dat mijn medekandidaten boos zouden zijn. En ik kreeg gelijk. Ze vonden het not done dat ik voor mezelf gekozen had. Sinds kort weet ik ook dat het publiek hierover verdeeld was. Er waren mensen die het begrepen, maar anderen bestempelden mij dan weer als ‘de hatelijkste kandidaat ooit’ en dergelijke.”

Veel kijkers vonden Ashley té direct en heel vaak ook tegendraads. Maar voor de deelneemster was het niet meer dan een spel spelen.

“Ik was daar om een spel te spelen, niet om vakantie te vieren. Als bepaalde mensen dat niet willen snappen: het zij zo. Ik ga me niet verontschuldigen voor mijn karakter, of voor mijn uiterlijk. Ik weet heel goed dat ik een opvallende look heb met lang blond haar, maar dat is mijn keuze dus ik zie geen reden om daarover te zeuren.”