.
News Image

Jan Leyers veilt huiskamerconcert voor Music for Life

Muzikant en tv-maker Jan Leyers veilt op eBay een huiskamerconcert in het kader van Music for Life.

De opbrengst gaat naar de organisatie Dierenartsen Zonder Grenzen, waarvan Jan Leyers peter is. Het huiskamerconcert zal doorgaan bij de hoogste bieder op zondag 22 december tussen 15u en 17u. Bieden kan nog tot zaterdagnamiddag 21 december.

Dierenartsen Zonder Grenzen is één van de goede doelen waarvoor mensen actie kunnen voeren in het kader van Music for Life. De ngo strijdt tegen honger en armoede in Afrika door de kuddes van kleine veehouders gezond te houden. Zo kunnen deze boeren waardig leven van hun veeteelt. In Afrika overleeft meer dan 80% van de bevolking dankzij de landbouw en veeteelt, maar de meesten onder hen leven in extreme armoede.

Jan Leyers veilt een huiskamerconcert voor Dierenartsen Zonder Grenzen, waarvan hij al sinds 2000 peter is. Het huiskamerconcert zal doorgaan bij de hoogste bieder op zondag 22 december tussen 15u en 17u.

De veiling op eBay: http://www.benl.ebay.be/itm/Huiskamerconcert-van-Jan-Leyers-op-22-12-voor-Music-for-Life-/321276586005

De veiling loopt af op zaterdag 21 december om 16u49. Doe een bod en steun Dierenartsen Zonder Grenzen. Wie weet komt Jan Leyers dan wel in uw living zingen.

Bio van Jan Leyers

Meer Over:

Jan Leyers