You are here

James Cooke: 'we zijn klaar voor vele jaren samen'

16/04/2019 08:30-

James Cooke is zeker van zijn relatie met Dorian.

De cover van Dag Allemaal trekt deze week onze aandacht want James Cooke en zijn vriend Dorian staan erop. In het verleden leek James Cooke een panische angst te hebben dat Dorian James zou verlaten om hem in te ruilen voor een jonger iemand maar die angst lijkt nu verdwenen te zijn.

Het is grote liefde tussen James en Dorian, daar kan zelfs Gert Verhulst niet tussen komen. Al bijna vier jaar zijn James en Dorian een koppel, zij kunnen elkaar nog altijd niet missen. “Onze Facetime-gesprekjes zijn heilig voor ons. Tot zeven keer per dag moeten we elkaar horen, over de meest banale dingen. En dan moet alles even wijken, zelfs al zit ik in redactievergadering op de boot. Er voor elkaar zijn, blijven communiceren, weten waar de ander mee bezig is, da’s heel belangrijk voor ons”, vertelt James deze week in Dag Allemaal. Dorian heeft moeten leren leven met de toenemende populariteit van zijn partner. “Mensen eisen hem al eens op. Dikwijls heb ik daar alle begrip voor. Een foto of een babbeltje op straat, natuurlijk kan dat. Maar als ik met hem naar de Colruyt ga, en op een uur tijd hebben we maar één rayon kunnen afwerken… dan word ik gek”, reageert Dorian. James heeft hem de afgelopen jaren gek gemaakt met zijn opmerkingen dat hij op een huwelijksaanzoek wacht. Zover is het nog niet gekomen, wie weet is dat wel iets voor héél binnenkort. “Sorry, de druk om de vraag eens te stellen, wordt steeds groter”, benadrukt Dorian in Dag Allemaal. “Het zal er wel eens van komen, maar op ’t gemak. En trouwens, als ik het morgen vraag, is het geen verrassing meer. Dan zal James zeggen: ‘Eindelijk!’ Da’s toch niet romantisch?”

Er is niet de minste twijfel tussen hen, al was dat ooit anders. James had schrik dat Dorian hem zou inruilen voor een jonger iemand. James is ondertussen 34, Dorian amper 25. “Ik heb er veel meer vertrouwen in gekregen dat wij samen oud zullen worden. Dorian die gaat lopen met een jong veulen? Mensen van zijn leeftijd storen hem zelfs soms, heb ik de indruk”, weet James. “Onze relatie staat stevig op z’n poten, we zijn klaar voor vele jaren samen”, weet James. En daar is Dorian het volledig mee eens. “Met of zonder huwelijk, het zit wel goed tussen ons”, knipoogt Dorian.
Het volledige interview lees je deze week in Dag Allemaal.

Meer nieuws over:

James Cooke, Gert Late Night

Gerelateerde foto's:

Persvoorstelling Smoet

James Cooke - Gent - 12/02/2019

Dancing With The Stars: compilatie

James Cooke - Lint - 07/12/2018

Bij Medialaan

James Cooke - Vilvoorde - 25/12/2018

Gerelateerde bio's: