.
Dorian Liveyns en  James Cooke
maandag 19 februari 2024

James Cooke: “Alle programma’s dragen mijn DNA”

Hij smijt zich volledig

Doordat James Cooke zo hard werkt, heeft hij niet altijd evenveel tijd voor zijn man Dorian. Gelukkig begrijpt Dorian dat wel en snapt hij heel goed dat James zijn agenda goed vol zit. Dat is dan weer het voordeel van zelf in de showbizz actief te zijn.

“Ik voel me nooit schuldig want hij heeft me net voor mijn tv-carrière leren kennen en hij weet dat ik graag een goedgevulde agenda heb. Dorian weet dat ik dolgraag werk. Elke ochtend rij ik hier graag weg. Omdat ik weer iets mag doen en omdat we hopelijk met onze programma's of theaterstukken iets mogen betekenen. Het zijn allemaal dingen die ik wíl doen. Ik heb goesting in alles”, zegt Cook enthousiast in Primo.

Je ziet gewoon dat James enthousiast is in alles wat hij mag en kan doen. Hij straalt dat enthousiasme uit en dat weten mensen ook te waarderen.

“Alle programma's die we mogen maken rond mijn figuur dragen mijn DNA. In een kookprogramma zal je me bijvoorbeeld nooit zien, want ik kan nog geen ei bakken. Maar als iets bij me past, doe ik het. En dan geef ik er wel mijn eigen draai aan. Ik heb professioneel nog nooit dingen gedaan waar ik ongelukkig van werd. Nooit!”

Bio van James Cooke

Meer Over:

James Cooke