.
News Image

Holland-Belgie komt terug

Opnamen van nieuwe afleveringen starten deze zomer


Op een voetbalduel tussen beide landen zal het nog wel lang wachten zijn, maar verbaal gaan Holland en België van de zomer alvast opnieuw in de clinch. Want Holland – België keert terug, de comedyshow waarin de Lage Landen het in teams tegen elkaar opnemen. Van de show worden nu nieuwe afleveringen opgenomen.

In Holland-België worden teams van bekende grappige Vlamingen en Nederlanders in verschillende ronden getest op wat ze van mekaar weten of zouden moeten weten: taal, vooroordelen, tradities, eten, cultuur, gewoontes, plaatsnamen en nog veel meer verschillen tussen Nederland en Vlaanderen. Van kaaskoppen tot Belgenmoppen, niets is te gek! Als er maar gelachen wordt!

De strijd tussen de buurlanden wordt geleid door super-Belg Jonas Van Geel samen met de oer-Hollandse Art Rooijakkers. Welke bekende Vlamingen en Nederlanders in de twee teams de eer van hun land zullen verdedigen, wordt later bekend gemaakt. De opnamen van de show gaan door in Nederland, een uitzenddatum is er nog niet. Wie graag een opname wil bijwonen, vindt alle info op vtmtickets.be