.
News Image

Heb jij een probleem met de site?

Lees dit bericht even als je een probleem hebt met de nieuwe versie van de Showbizz-Site.

Op dinsdag 29 oktober 2013 ging de nieuwe Showbizz-Site online. De site is verre van af maar iedere dag worden er kleine probleempjes opgelost. Zo zijn er vandaag weer een aantal zaken in orde gebracht en de komende weken gaan we op die elan verder.

We merkten dat heel wat mensen problemen hadden met het aanmelden/registreren. Je kan je vrij eenvoudig registeren. Wanneer je dat gedaan hebt, ga in het menu dan meteen naar "Interactief" en kies daar "Mijn profiel" waar je "wijzig profiel" kiest. Daar geef je in alle velden jouw gegevens in. Die gebruiken we onder andere om je te indentificeren en in een later stadium een Showbizz-Site op maat aan te bieden. Vergeet geen enkel veld want ieder veld heeft z'n doel. Vergeet bij afloop niet op "Opslaan" te klikken.
Zeker als je wil deelnemen aan wedstrijden zijn deze gegevens noodzakelijk. Zijn deze velden niet ingevuld, zal je geen antwoord kunnen ingeven bij de wedstrijden.

Je paswoord wijzigen gaat nog niet, daar maken we snel werk van.

We hebben gemerkt dat er her en der fotos niet getoond worden. Heb je een probleem in het algemeen of zie je op een bepaalde pagina een foto niet? Laat het ons weten via info(at)showbizzsite.be en zet de volledige url van de pagina erbij en wij doen zo snel mogelijk het nodige.

Wat mag je nog verwachten?
- op dit ogenblik zijn de makers van de site bezig met een nieuwe fotomodule. Die komt hopelijk deze week nog online.
- eerstdaags komt ook de showbizzquiz online en komen er ook fanquizjes. We laten jullie even fantaseren over dat laatste.
- heel wat mensen wachten ongeduldig op de nieuwsbrieven. Die komen er pas tijdens de tweede helft van de maand aan. Dit geeft ons nog wat ademruimte om de site verder af te werken.
- er komt nog heel wat extra content bij in de episodegids en bij de previews.

We hebben nog heel wat in petto met de Showbizz-Site want deze versie is nog maar het begin van een hele reeks nieuwigheden. Hou ons zeker in de gaten!