.
Harry Schurmans en Olga Zelenko
dinsdag 10 mei 2022

Harry ongerust over ouders Olga: “Ze zijn Oekraïne ontvlucht”

"Ze missen hun thuis en hopen binnenkort te kunnen terugkeren”

Dat het de laatste tijd behoorlijk onrustig is in Oekraïne, is een understatement. Dat ondervonden de ouders van Olga uit 'The Sky Is The Limit' aan den lijve. De levensgezellin van de flamboyante Harry bood haar ouders onderdak aan in hun woning om te ontsnappen aan de gruwel van de oorlog tussen Rusland en haar thuisland. Daarover vertelt ze meer in een dubbelinterview met Harry in Story.

“Mijn ouders wonen in Kiev, de hoofdstad van Oekraïne. Toen de oorlog begon, waren we erg ongerust over hen”, aldus Olga. “We moesten niet lang nadenken om hen naar hier te halen.”

De ouders van Olga zijn het koppel erg dankbaar voor het veilige onderkomen en hun gastvrijheid. Toch zijn er soms dingen waar ze zich aan stoort. “Opnieuw samenwonen met mijn ouders zorgt soms voor confronterende situaties”, zegt ze daarover. “Als mijn moeder me een bericht stuurt om te vragen wanneer ik precies thuis ga zijn, voelt het alsof ik weer vijftien jaar ben”, laat ze zich daar lachend over ontvallen.

Dat het voor haar ouders ook niet simpel moet zijn, geeft ze toe. “Als je plots uit je normale leven weggerukt wordt omdat de situatie levensbedreigend is, dat is voor niemand leuk. Ze missen hun thuis en hopen binnenkort te kunnen terugkeren”, aldus Olga.

Download onze app voor Android of iOS