.
Harry Schurmans en Olga Zelenko
zaterdag 11 november 2023

Olga uit ‘The Sky is The Limit’: “Dat wil ik niet in de krant”

Ze houdt dat voor zich

Toen Harry Schurmans en Olga Zelenko voor het eerst in ‘The Sky Is The Limit’ verschenen was de kritiek niet mals. Het verbaasde hen wel, want ze deden niemand kwaad door hun leven te leiden. Dat ze het niet in hun gezicht kwamen zeggen, dat vonden ze nog het lastigste.

“Eén keer kwam een kerel naar mij op een mosselfeest; hij had al een paar pinten op. Dat ik een dikke nek had, je kent dat. Weet je wat ik ­gezegd heb? Ik zei: Als jij gaat kakken, ziet dat bruin, net zoals bij mij. En het stinkt even hard . Waarop die ­kerel: Dat vind ik nu sympathiek, dat had ik niet verwacht . (lacht) De mensen hebben soms een verkeerd beeld van ons”, zegt Harry in Het Nieuwsblad.

Het koppel heeft ook veel moeite gehad om zwanger te raken. En de details over hoe het uiteindelijk is gelukt, daarover heeft Olga het liever niet.

“De medische details wil ik liever niet in de krant. Ik ben vooral blij dat het ons gelukt is. Zoals Harry zegt: Nu heb je alles wat je wilt . Dat is ook zo. Ik wou echt een gezin. Een man en een kind. Die heb ik nu.”

Bio van Harry Schurmans en Olga Zelenko