.
Jan Kriekels, Kirsten Janssens
woensdag 8 november 2023

Kirsten Janssens is razend op ex-partner Jan Kriekels

“Hij vertelt alleen maar leugens”

Een tijdje geleden verscheen in Dag Allemaal een interview met Jan Kriekels. Daarin vertelde hij dat hij en Kirsten Janssens - ooit nog winnares van de Belgische Big Brother - niet meer samen waren en dat hij zelfs van haar is weggevlucht.

Kirsten zelf heeft dat interview ook gelezen en is furieus. De twee hadden nochtans een duidelijke afspraak gemaakt toen ze uit elkaar gingen, maar daar lijkt niks van in huis te komen.

In Dag Allemaal reageert Kirsten op enkele van zijn leugens. “De makers van ‘The Sky Is The Limit’ afgewimpeld? Hij heeft hen gesméékt om deel uit te maken van het huidige All Stars-seizoen. Maar da's nog niets, vergeleken met de échte, grove leugen. Dat Jan durft te zeggen dat hij van mij is weggelopen. Excuseer? Zo is dat helemaal niet gegaan, hoor.”

Kirsten wilde op een avond bij Jan vertrekken omdat ze al langer door had dat hun relatie nooit optimaal zou worden. Maar dat is ook het moment waarop de hele situatie is geëscaleerd.

“Hij is op mijn motorkap gekropen, smekend om hem niet te verlaten. Jan heeft zelfs de ruit van mijn auto ingeslagen toen ik probeerde weg te rijden. Ik heb daarbij glas in mijn oog gekregen, en was dat oog bijna kwijt. Zijn agressie was voor mij de druppel. Ik zei hem: 'Hier stopt het!'”

Na die avond verbrak Kirsten meteen alle contact, is ze verhuisd en heeft ze een nieuw leven opgebouwd. Ze werk nu als accountmanager en in het weekend als immomakelaar op zelfstandige basis. “ Twee jobs, ja. Als alleenstaande mama van twee heb ik geen andere keuze.”