You are here

Gert Late Night in gevaar door invoering avondklok?

05/08/2020 18:40-

“Het is daar veilig,” klinkt het bij Véronique De Kock.

Gert Late Night zou na de zomer sowieso weer op antenne gaan, klonk het onlangs nog bij VIER. Maar ondertussen zijn de maatregelen alweer verstrengd met onder meer een strikte avondklok in Antwerpen. Het programma zou naar Blankenberge trekken, maar wat als de Evanna terug naar Antwerpen zou keren? Brengen de nieuwe maatregelen het nieuwe seizoen van Gert Late Night in het gedrang?

“Half augustus beslissen we hoe het volgende seizoen zal starten,” vertelt VIER-woordvoerder Lies Maesschalck in Dag Allemaal. “Ons team is een perfect geoliede machine: de recente corona-editie heeft bewezen dat we ook onder moeilijke omstandigheden een goed programma kunnen maken, met ook nog eens goede kijkcijfers.”

Kijkers van de populaire talkshow van Gert Verhulst en James Cooke maken zich ook zorgen om de avondklok, maar aangezien Gert Late Night vroeger op de dag wordt opgenomen, zorgt dat niet voor onoverkomelijke problemen.

Lies Maesschalck voegt er trouwens aan toe dat niet enkel de maatregelen van de politiek zullen bepalen hoe het nieuwe seizoen er zal uitzien, maar ook van wat de gasten zelf willen. Al geeft de woordvoerster wel toe dat ze maar al te graag zouden terugkeren naar de oude formule met gasten die een week op de Evanna kunnen blijven overnachten.

Meer nieuws over:

Gert Late Night