.
News Image

Gella Vandecaveye: 10 jaar later

De tijd gaat toch zo snel, maar Gella gebruikt die meer dan wel!


Na een schitterende judocarrière slaagt Gella er even wonderwel in om haar topsportervaring en veelzijdigheid om te zetten in een mooie verscheidenheid aan PR & sport Consulting activiteiten. Met eenzelfde verbetenheid, enthousiasme en inzet als in de judosport stort ze zich in haar tweede leven.

10 jaar Gella, enkele realisaties en activiteiten...Hercules Trophy: de coolste corporate sport en entertainment experience van de planeet.

Climbing Ladies Mont‐Blanc

Beleef een exclusieve Ronde van Frankrijk ervaring in het wiel van ex‐judoka Gella Vandecaveye

Ten Miles: Loop mee met Gella en Beyond the Moon

Gezondheid en voeding met Gella

Andullatie: een revolutionaire gezondheidstechnologie

Sport & Leadership: de parallellen tussen topsport en topmanagement

Ambassadrice voor BEYOND THE MOON

Equilibre3 beweegprogramma

De 12 werken van Gella

...Doelen stellen en plannen maken zijn belangrijk in het leven. Vooruitblikken naar de toekomst en alles in het werk stellen om dat doel te halen. Welnu, Gella heeft enkele uitdagingen voor jullie in petto. Noteer alvast volgende zaken in jullie agenda.Op 20 juni 2015 organiseert Sporta voor de 11e keer Ventourist-La Cannibale-La Vintoux. De afgelopen jaren gingen duizenden Vlamingen de uitdaging aan om de kale berg in de Provence één of meerdere keren te bedwingen. Voor de editie van 2015 werd Gella opnieuw als uithangbord gekozen, samen met Niels Albert en Kannibaal Eddy Merckx. Meer info op www.monventoux.be

Daar waar de Ventoux een individueel doel is, is de Hercules Trophy een teamdoel, waaraan je met 7 collega's of vrienden kan deelnemen. Het team met de juiste kwaliteiten (brains, lef, kracht, doorzicht, behendigheid…) gaat lopen met de titel van Herculeaans Kampioen. Naast de 12 uitdagingen is de Hercules Trophy vooral big fun. Op 20 en 21 juni 2015 is het zover. Meer info en inschrijvingen op www.herculestrophy.comDe beklimming van de Mont Blanc (augustus 2015) en een crosscountry ski-expeditie door het bevroren Fins Lapland (van grens Rusland naar de bewoonde wereld, maart 2015) zijn geen alledaagse uitdagingen, niettemin voor iedereen toegankelijk! De ideale prikkel om je comfortzone te verlaten in het spoor van ex-judoka Gella Vandecaveye.

Gella is eveneens al jaren ambassadrice van Beyond the Moon, een organisatie die een zorgeloze reis biedt aan families met een ernstig ziek kind. Daar waar andere organisaties vaak de wens van het zieke kind vervullen, legt Beyond the Moon eerder het accent op het ganse gezin. Want uiteindelijk lijden ook de mama, papa, broer(s) en/of zus(sen) mee... Ook jij kunt - in een Beyond the Moon T-shirt - je beste sportief beentje voorzetten om deze organisatie onder de aandacht te brengen, en dit tijdens de DVV 10 Miles in Antwerpen op 26 april 2015, en de Nieuwjaarsduik op 3 januari. Het zou een enorme opsteker zijn voor Beyond the Moon, een organisatie die geen overheidssteun geniet, maar wel haar jaarlijkse doelstelling van een gezinsvakantie per week nastreeft.

Je kunt er alles over lezen via deze link: http://www.beyondthemoon.org/nl/nieuwjaarsduik-2015-177.htm

Gella volgen doe je hier: https://www.facebook.com/GellaVandecaveye?fref=ts of http://www.gella.be(l.t.)


Download onze app voor Android of iOS