.
News Image

Gella Vandecaveye blijft trouw aan haar relatie: “Wie zijn wij om daarover te oordelen”

Ze is zelf gelukkig in de liefde

Gella Vandecaveye en haar partner Neysa zijn al eventjes gelukkig samen met elkaar. Ze zijn elkaars rots in de branding en elkaars steun en toeverlaat. Het zit goed tussen de dames en de twee kunnen niet meer zonder elkaar. Maar overspel, dat gaat voor de ex-judoka te ver.

“Ik ben een heel trouw persoon in relaties. En het is maar welke afspraken je met je partner maakt, toch? Als je seks hebt met iemand in gedachten, is dat dan overspel? OF als je werkelijk seks hebt met iemand anders, maar er komen geen emoties bij kijken. Wie zijn wij om daarover te oordelen. Trouwens wie onder zonde is, werpe de eerste steen. Als het maar respectvol en in overleg gebeurt. Doe een ander niet aan wat je zelf niet wil”, legt ze uit in Primo.

Gella heeft veel bewondering voor koppels die eeuwig bij elkaar kunnen blijven. Al gelooft ze er zelf niet in. “Koppels die moeilijke periodes overwinnen en toch weer naar elkaar toegroeien, ik vind dat zeer mooi. Maar niemand is zonder zonde. En als je dan toch uit elkaar gaat als koppel, probeer het dan op een normale en respectvolle manier te doen. Dat is niet iedereen gegeven, maar ik vind dat een heel mooie eigenschap.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Gella Vandecaveye

Meer Over:

Gella Vandecaveye