.
News Image

Geen eenzame kerst voor Sabine Hagedoren

Speciale kersttraditie voor Sabine Hagendoren.


Vorig jaar nam Sabine Hagedoren afscheid van haar man. Die overleed na een slepende ziekte en zonder twijfel laat de dood van Jurgen nog altijd een diepe indruk na op de weervrouw.

​Net zoals ieder jaar werkt Sabine Hagedoren op kerstdag. Ik ben het al gewend, ik doe het al jaren. Ik werk altijd met kerst en Frank werkt altijd met oudjaar en op 1 januari. Wij zijn daar héél tevreden mee, we moeten het op die manier verdelen want we zijn maar met ons tweeën, vertelde Sabine maandagochtend in het programma van Sven De Leijer op Radio 2. ​Gisteren heb ik kerst gevierd met mijn ouders en vanavond dan met mijn schoonouders. Dus ik hoef alleen maar mijn voeten onder tafel te steken, wat een grote luxe is natuurlijk maar dat maakt wel dat ik dan een hele dag op de VRT kan werken en vanavond dus aan de feestdis kan aanschuiven. Sabine heeft cadeautjes gekregen maar heeft er ook gegeven want dat doet ze ontzettend graag. Zelf kreeg ze onder andere nieuwe handschoenen en een nieuwe pyama.



​Het lijkt voor veel mensen misschien evident maar dat is het niet altijd. Sabine komt nog steeds bij haar schoonouders over de vloer en dat zou haar overleden man Jurgen zonder twijfel niets anders willen zien.

Bio van Sabine Hagedoren

Meer Over:

Sabine Hagedoren

Bio van Sven De Leijer

Meer Over:

Sven De Leijer Radio 2