.
News Image

Extra kaarten Nekka-nacht n.a.v. 100e verjaardag Toon Hermans

Extra kaarten als alternatief voor volledig uitverkochte Nekka-Nacht.


Riet Muylaert (JackoBond) is vereerd dat ze één van de gasten mag zijn op de aankomende Nekka-Nacht, samen met Bart Peeters, Warre Borgmans, Pieter Embrechts, Rocco Granata, Johan Verminnen, Els De Schepper, Bert Verbeke, Lissa, Circus Ronaldo, Bart Cannaerts en Jeroen Kant.

De Nekka-Nacht, die doorgaat op zaterdagavond 23 april in de LottoArena, is helaas uitverkocht. Die 100e verjaardag van Toon Hermans zal een feest worden!

Voor de voorstellingen op donderdagnamiddag 21 april en vrijdagnamiddag 22 april, telkens om 14.30u, zijn er extra kaarten vrijgemaakt en deze worden nu als alternatief voor de uitverkochte zaterdagavond aangeboden. Tickets: 03/248.63.43



Verder laat Riet ons het volgende weten:



“Aan Tafel”

Het was heel fijn om nog eens met Miguel Wiels Aan Tafel te zitten, een programma op de regionale zenders TVLimburg en TV Oost (Oost-Vlaanderen). Brings back good memories... Hier te bekijken, tussen ongeveer 9min40 en 23min: http://www.tvl.be/programmas/aan-tafel

Herinneringen

Onze single “Herinneringen” doet het heel goed. Hij staat al 4 weken in de Ultratop, momenteel op plaats 19. Je kan hem een plaatsje hoger helpen door hem te downloaden.



(l.t.)