.
Evi Hanssen
vrijdag 25 februari 2022

Evi Hanssen: “Er werd naar schuldigen gezocht”

Ze lokten de ruzies soms uit

Wanneer je aan Evi Hanssen zou vragen hoe het met haar gaat, dan zou ze antwoorden dat ze perfect gelukkig is. Ze heeft een goede partner, twee fantastische kinderen, een goeie job en een lieve hond. Maar toch is er iets wat haar ongelukkig maakt.

“Ik vind het jammer hoe we als maatschappij met elkaar omgaan. En hoe we, gezond en al, ruzie aan het maken zijn terwijl andere mensen ziek worden. De heftigheid van deze pandemie ligt hem niet in de ziekte zelf, ze ligt hem in de polarisatie, waardoor de empathie verdwijnt en de focus weggaat van waar het eigenlijk om gaat, namelijk: een virus”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Zelf heeft Evi met de productie van ‘Expeditie Robinson’ ook wel eens voor ruzie gezorgd. “Als er vroeger tijdens ‘Expeditie Robinson’ te weinig gebeurde, lieten we met de productie weleens een magnesiumstick verdwijnen. Heel erg, want dat betekende: geen vuur, geen eten. Binnen de kortste keren ging het niet meer over de honger, maar werden er schuldigen gezocht”, lacht ze.