.
Evi Hanssen
vrijdag 16 juni 2023

Evi Hanssen: “Rijk word je daar niet van”

Maar je bent wel een unieke ervaring rijker

Een graag geziene gast in tal van programma’s is toch wel Evi Hanssen. Haar enthousiasme en eerlijkheid wordt overal sterk geapprecieerd en Evi vindt het ook altijd leuk om te doen.

“Met ‘Over De Oceaan’ ben je algauw vijf weken kwijt. Dat is een lange periode waarin je geen ander werk kunt doen. Daar staat een correcte vergoeding tegenover, maar je wordt er niet rijk van. Ik heb lang ‘Expeditie Robinson’ gepresenteerd en uit ervaring kan ik zeggen; als je als bekend persoon aan zo’n programma meedoet voor het geld of de naamsbekendheid, kom je er niet goed uit”, zegt Evi in Humo.

Evi moet ook toegeven dat ze vaak foute keuzes heeft gemaakt om deel te nemen aan bepaalde programma’s. Zo was ze altijd grote fan van ‘De Mol’ in België. Zelf nam ze deel aan ‘De Mol’ in Nederland.

“Toen ik in Nederland werd gevraagd, twijfelde ik niet lang. Toen de opnames begonnen, bleek dat ik de mentale impact van dat programma totaal had onderschat. Ik bleek er psychisch niet mee overweg te kunnen dat iedereen voortdurend een spelletje speelde, dat niemand in die groep oprecht was. Ik heb er een klein trauma aan over gehouden.”