.
News Image

Eva De Roovere te gast bij Ernst Jansz en Dirk De Wachter

Eva De Roovere is een van de speciale gasten op de boekvoorstelling van psychiater Dirk De Wachter en brengt samen met Ernst Jansz eigen interpretaties van Bob Dylan songs. 


Boekvoorstelling Dirk De Wachter



Op dinsdag 7 oktober is Eva De Roovere een van de speciale gasten op de boekvoorstelling van psychiater Dirk De Wachter. Naast haar zullen ook Selah Sue, Ruth Joos en Rick de Leeuw een bijdrage leveren.



Dirk De Wachter, auteur van Borderline Times (2012), beschrijft in dit boek hoe de liefde in haar voortbestaan bedreigd wordt door het hedendaagse consumentisme en de kwalijke illusie dat alles maakbaar is. Liefde. Een onmogelijk verlangen is een pleidooi om gewoon te doen. Want alleen dan, als we niks forceren, kan de liefde in volle glorie verschijnen.



Eva te gast bij Ernst Jansz



Na Doe Maar trok Ernst Jansz als producer en bandleider van Bram Vermeulen en Boudewijn de Groot jarenlang langs schouwburgen en concertzalen in Nederland en Vlaanderen. Enkele jaren geleden was hij al in De Roma te zien met Dromen van Johanna, een Nederlandstalig programma rond Bob Dylan. Op donderdag 16 oktober komt hij er terug. Deze keer brengt hij Eva, Bert en Pieter Embrechts, Tim Knol en Twarres mee om eigen interpretaties van Bob Dylan songs brengen.



(l.t.)


Bio van Eva De Roovere

Meer Over:

Eva De Roovere