.
News Image

Ellis nieuwe ambassadrice van modelabel Maison Tylaine

Ellis wordt de nieuwe ambassadrice van het modelabel Maison Tylaine


Tylaine Van den Broeck, Vlaamse pianiste en fashiondesigner brengt met het label “Maison Tylaine, vanaf 29 maart 2018, haar volgende zomercollectie op de markt. Niet zo lang geleden was Tylaine te zien in het programma “Leeuwenkuil” op Vier. Ze kreeg het advies te kiezen tussen mode en muziek. Maar met deze nieuwe collectie bewijst Tylaine dat je niet moet kiezen tussen 2 passies. Haar eerste solo CD “Between Heaven and Earth” is ondertussen al een paar weken op de markt en doet het voortreffelijk. En nu is dus de nieuwe collectie aan de beurt.


Garden Dreams blijft trouw aan de signatuur van Maison Tylaine. Flatterende ontwerpen met sprankelende motiefjes, en dat in fijne stofjes die heerlijk aanvoelen. Vlinders, bloemen, vogels en bijen zorgen voor zomerkriebels als je de prints bekijkt. Maison Tylaine wil dat alle vrouwen, van welke leeftijd ook, zich fantastisch voelen in betaalbare en unieke designermode. Maison Tylaine kiest bewust voor kleinschaligheid en werkt met beperkte aantallen: Garden Dreams kan je vanaf 5 april online kopen via de webshop www.maisontylaine.com .
Tylaine heeft ook dit jaar weer een leuke ambassadrice gevonden, die haar label zal promoten.In het verleden werkte Tylaine al samen met Barbara Dex, Maureen, Maartje Van Neygen, Stephanie Meire, Maxine Michiels,.. Dit jaar heeft Tylaine gekozen voor de Vlaamse zangeres Ellis. Mode en muziek hand in hand en bovendien puur Belgisch!