.
News Image

Een boegbeeld uit "Familie" is vandaag jarig

Zonder haar zou de vtm-soap maar half zo leuk zijn.

Wij wensen Jacky Lafon een gelukkige verjaardag! Jacky vertolkt al sinds het begin van "Familie" de rol van Rita Van den Bossche en doet dat na al die jaren nog steeds met veel liefde en toewijding. Ze behoort daardoor tot één van de meest geliefde soapactrices van Vlaanderen.

Naast actrice is Jacky ook een ervaren zangeres en revue-artieste. Ze bracht jarenlang shows in Bobbejaanland, trad op in Acienne Belgique en Het Witte Paard. Ze werkte samen met Gaston & Leo, Yvonne Verbeeck, Jan Van Dyke en met de grootste showorkesten die Vlaanderen rijk is. Sinds 4 jaar is ze meter van de Heverband. Ze treedt de laatste jaren erg veel op voor senioren met liedjes van Edith Piaf, één van haar grote voorbeelden. Voorbije zomer verraste ze vriend en vijand met haar eigen variétéshow en met een nieuwe cd.

Jacky draagt het hart op de juiste plaats. Zeer regelmatig verleent ze haar medewerking aan goede doelen. In het verleden steunde ze o.a. de Cliniclowns, kankerpatiëntjes, kansarme kinderen, verkeersslachtoffertjes, muco- en ms-patiënten, de Vereniging voor Autisme en comapatiënten. Ze nam ook een single op tegen gaybashing.

Drie dikke kussen van de Showbizzsite, beste Jacky, voor jouw 67ste verjaardag!

Download onze app voor Android of iOS