.
Niels Destadsbader
woensdag 22 juni 2022

Deze artiesten komen naar Tien Om Te Zien!

Wij hebben de eerste namen!

Tien Om Te Zien keert deze zomer écht helemaal terug en verwelkomt op 25, 26, 27 juli en 1, 2, 8, 9 en 10 augustus de crème de la crème uit de muziekwereld. Elke aflevering komen de allerbeste hits van het moment aan bod in een hitparade. Die songs worden afgewisseld met enkele golden TOTZ-oldies en een internationale gast. De eerste Zes Om Te Zien zijn nu al bekend. Metejoor & Snelle, Regi & Emma Heesters, Niels Destadsbader en Pommelien Thijs hebben hun komst bevestigd en ook de nostalgische meidengroepen Sha-Na en Opium zullen een legendarisch optreden geven. Die laatste twee keren eenmalig en speciaal voor Tien Om Te Zien nog eens terug naar het iconische podium. Naast deze toppers van eigen bodem verwelkomt Tien Om Te Zien op 26 juli ook al een eerste grote internationale artiest. Niemand minder dan Sam Ryder zakt af naar de zeedijk van Westende om er zijn hit SPACE MAN, waarmee hij tweede werd op het Eurovisiesongfestival, te brengen.

En hoewel het nog niet officieel is, mag je er prat op gaan dat ook Laura Tesoro en Willy Sommers bij één of meerdere opnames zullen zingen. Of Anne De Baetzelier en Aaron Blommaert zich ook aan een muzikaal tussendoortje wagen? Dat zal de toekomst uitwijzen!

Het gratis muziekfeest is dit jaar opnieuw toegankelijk voor iedereen. Jong en oud kan naar de zeedijk afzakken en de show live bijwonen. Wie Tien Om Te Zien écht vanop de eerste rij wil beleven kan terecht in de ‘golden circle’. Deze front row tickets, inclusief hapje, drankje en VTM-goodiebag, zijn vanaf vandaag, woensdag 22 juni, te koop via vtmtickets.be.

Download onze app voor iOS of Android

Meest recente foto’s van 10 om te zien, Metejoor, Regi, Niels Destadsbader, Pommelien Thijs, Sha-na, Laura Tesoro, Willy Sommers, Anne De Baetzelier en Aaron Blommaert: