.
Inge Moerenhout
zondag 6 november 2022

Inge Moerenhout: “Hij ligt niet eenzaam in de zetel te wachten”

Ze zijn al 22 jaar samen

Reizen voor je job, je kan het slechter treffen. Inge Moerenhout heeft dus geluk. Zij trekt de wereld rond op zoek naar mooie verhalen en ervaringen om die dan later te delen met haar volgers op Instagram.

Inge reist vaak in het gezelschap van haar echtgenoot of een vriendin, maar ze reist ook net vaak alleen naar onbekende bestemmingen.

“Als reisinfluencer moet je het nomadengen hebben. Het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. Soms kom je na een vermoeiende dag eindelijk in de laatst beschikbare hotelkamer aan en daar zit dan niet één insect, maar honderden. Dan vloek ik weleens. Maar na een slechte nacht ben je ’s ochtends wel een fantastisch verhaal rijker.”

Inge en haar man Patrick delen al 22 jaar lief en leed met elkaar en zijn elkaar nog lang niet beu. “Ik word alles in het leven beu, behalve mijn man. Dat was met Opium ook zo. Op den duur was ik dat applaus ook zat.”

Moerenhout en haar man geven elkaar alle vrijheid die ze nodig hebben en dat ligt voor hen aan de basis van een goedlopend huwelijk. “Maar als het er op aankomt zijn we twee handen op één buik. Als ik niet thuis ben, ligt Patrick niet eenzaam in de zetel te wachten tot ik thuiskom. En al lijkt het soms alsof we al eeuwen samen zijn, we gedragen ons nog als pubers die altijd en overal plezier willen maken.”

Bio van Inge Moerenhout en Opium

Meer Over:

Inge Moerenhout Opium