.
De Verraders
dinsdag 25 januari 2022

Deze 18 bekende Vlamingen liegen en manipuleren in De Verraders

Wie zijn de 18 bekende Vlamingen?

Binnenkort tonen 18 bekende Vlamingen zich van een kant die ze nog nooit eerder hebben getoond. Vuil spel krijgt namelijk vrij spel in De Verraders, het nieuwe psychologische spel dat vanaf maandag 7 februari om 20u35 losbarst bij VTM. Acht dagen lang testte Staf Coppens in een kasteel in Kerkrade uit of er in elk van ons een slecht kantje schuilt. Kunnen de ‘bondgenoten’ de drie ‘verraders’ in het gezelschap ontmaskeren of zijn die hen een stapje voor? De 18 bekende Vlamingen die zich aan het bloedstollende spel van leugens en verraad wagen zijn een mix van alom bekende namen en jong talent. Welke drie spelen het spel als verrader en wie zijn de bondgenoten die de verraders moeten ontmaskeren? Dat komen de kijkers te weten in de eerste aflevering van De Verraders.
Onder deze 18 bekende Vlamingen schuilen 3 Verraders

Wie doet er mee?
Basketbalspeelster Ann Wauters
Model Astrid Coppens
Zanger Bart Kaëll
Bioloog Dirk Draulans
Chocolatier Dominique Persoone
Journalist Hannelore Simoens
Ontwerpster Inge Onsea
Acteur Issam Daka (Lisa, De Luizenmoeder, …)
Influencer Jamie-Lee Six
Actrice Kim Van Oncen (Dertigers, Onder Vuur, …)
Televisiekok Loïc Van Impe
Radiopresentatrice Maureen Vanherberghen
Veldrijder Niels Albert
Actrice Nora Dari (WtFOCK, Panna, …)
Televisiegezicht Sieg De Doncker
Strafpleiter Walter Damen
Roeier Ward Lemmelijn
Zangeres Wendy Van Wanten

In De Verraders verblijven deze 18 bekende Vlamingen 8 dagen lang in een mysterieus kasteel, waar ze een bloedstollend spel spelen tussen goed en kwaad. Drie van hen worden aangeduid als ‘verraders’. De kijker weet wie dat zijn, maar de andere kandidaten niet. Zij worden de zogenaamde ‘bondgenoten’. Elke nacht vermoorden de verraders een kandidaat die het spel moet verlaten. De bondgenoten moeten wraak nemen, door iemand te verbannen aan de ronde tafel. Overdag gaan bondgenoten en verraders op missie om samen een zo groot mogelijke zilverschat te verzamelen. Kunnen de bondgenoten de verraders verslaan? Het kamp dat aan het einde in de meerderheid is, wint De Verraders.
De psychologische strijd barst los op maandag 7 februari om 20u35 bij VTM

Meest recente foto’s van Bart Kaëll, Astrid Coppens, Hannelore Simoens, Kim Van Oncen, Maureen, Loïc Van Impe, Niels Albert, Sieg De Doncker en Wendy Van Wanten: