.
News Image

Carrièreswitch voor Guga Baúl

Guga Baúl heeft grootse plannen...

Acteur, stemmenimitator en comedian Guga Baúl weet vele stielen te combineren. Op woensdag 15 april 2015 mag hij barista aan zijn CV toevoegen. Als de uberhippe en alternatieve uitbater van een koffietruck, verrast hij in Vlaamse Streken toevallige passanten met de Mexican delight treasure experience: een verrassende koffie met bonen afkomstig van Mexicaanse koffieplantages op droge, zanderige kleileembodems, en dat zullen de dorstigen geweten hebben.
Rik Willems (De Ridder, Flikken, Code 37, Vermist, The Spiral, Aspe, Zone Stad,…) doet dan weer zijn intrede als de Vlaamse charmezanger Danny Valentino. In het shoppingcenter laat hij voorbijgangers letterlijk proeven van zijn nieuwste CD, en ook trekt hij naar een voetbalmatch in “Waregem Zulte”, waar hij voor de wedstrijd zijn nieuwste single brengt op de grasmat.

Verder in de derde aflevering van Vlaamse Streken: Miss België-kandidate Stephanie (Ella Leyers) vist in Oostende opnieuw naar de nodige aandacht. Haar concurrente Laurence heeft haar implantaten in de fontein gesmeten en dus gaat Stephanie op zoek naar voorbijgangers die haar kunnen helpen haar decolleté op te vissen. De kippenverkopers van De Rijdende Kip (Tine Embrechts en Günther Lesage) verbazen hun klanten met een ongewone extra dienstverlening. De burgemeester van La Roche (Peter Thyssen) waarschuwt toeristen voor vandalisme in de buurt. Pepperspray kan altijd van pas komen. De bezorgde moeder (Tine Embrechts) denkt dat ze de nieuwe vriendin van haar zoon heeft gespot en nodigt haar op geheel eigen wijze uit op het zondagsdiner. Miss-kandidate Stephanie ondergaat een nieuwe wraakactie van Laurence: zij heeft een kauwgom in haar haar geplakt.

Vlaamse Streken, woensdag 15 april om 20.35 op VTM.