.
Walter Michiels en Johny Voners
zondag 4 juni 2023

Buren van acteur Walter Michiels zijn opgelucht 

Hij is niet meer gezien 

Op 7 juni velt de rechtbank een oordeel over Walter Michiels. Er wordt een medisch verslag van de psychiater voorgelegd en dan kan er een definitief oordeel worden gegeven.

In juni vorig jaar werd zijn internering uitgesproken door de correctionele rechtbank. Maar zoals gewoonlijk ging Walter in beroep, schrijft Dag Allemaal.

Uiteindelijk lijkt het erop dat de rechtsmiddelen uitgeput zijn voor de acteur uit Fc De Kampioenen en lijkt er nog maar weinig aan te doen.

Bronnen hebben verteld aan Dag Allemaal dat Walter ondertussen in een psychiatrische instelling verblijft, al lijken zijn verschijningen in het openbaar aan te tonen dat het geen gesloten afdeling was.

Ook de buurtbewoners van Kessel-Lo waar Walter Michiels woont, hebben niks meer van de man vernomen. “Ik denk dat het goed is dat die man eindelijk hulp heeft gekregen. Die heeft hij ook nodig. Overal waar hij komt, is hij eerst vriendelijk, maar dan begint hij stoten uit te halen. Als hier kleine kinderen zouden rondlopen dan waren die bang van hem.”

Bio van Walter Michiels

Meer Over:

Walter Michiels