.
Stef Goossens uit Boer Zkt Vrouw 2023
dinsdag 4 april 2023

Boer Stef uit Boer Zkt Vrouw: “Zo onverwachts was het niet”

Het gebeurde niet voor de camera’s

Het is nog enkele weken wachten om te weten of de boeren en boerin uit ‘Boer Zkt Vrouw’ ook dit jaar de liefde van hun leven vinden dankzij het programma. Voor de meesten ziet het er goed uit.

Maar of boer Stef zoveel geluk zal hebben, dat valt nog af te wachten. Tijdens de meest recente aflevering van het programma sloeg de sfeer op zijn boerderij helemaal om. En dat allemaal door het onverwachte vertrek van Elien.

“Zo onverwacht was het misschien niet. Ik was de avond voordien gaan feesten met Elien, Leen en Annelore. Zonder camera’s in de buurt. We hebben ons rot geamuseerd, maar toen we naar huis wilden gaan, nam Elien me apart en vertelde me dat ze ging opstappen”, doet Stef het verhaal in Dag Allemaal.

Waarom Elien weg wou, daar heeft Stef dan wel weer het raden naar. Al heeft hij wel zo’n vermoeden wat het kan geweest zijn.

“Elien had het leven op de boerderij een beetje onderschat. Ze was ook de oudste van de drie. Toen we uitgingen waren het vooral Leen en Annelore die uitbundig dansten. Voor Elien hoeft dat feesten niet meer zo, en ze ging ervan uit dat het voor mij wel nog belangrijk is.”