.
Stef Goossens uit Boer Zkt Vrouw 2023
dinsdag 11 april 2023

Boer Stef: “Het was voor mij ook wat aftasten”

Ze had een verkeerd beeld van hem

Terwijl kandidaat Elien besloot om de boerderij van boer Stef te verlaten, zat Stef nog vol met vragen over het waarom. De twee hadden uiteindelijk nog een goed gesprek en Stef begreep de keuze van haar vertrek.

Maar toen de boer na dat gesprek terug op zijn boerderij arriveerde, was de sfeer helemaal omgeslagen. De sfeer was zo erg veranderd dat Stef ook vreesde voor een vertrek van kandidates Annelore en Leen.

Zo had Leen nog lang gepraat met Elien voor haar vertrek en had ze amper geslapen. Annelore had dan weer te kennen gegeven dat Stef te oppervlakkig met zijn kandidates omging.

“Het was ook voor mij aftasten. Want ik ben een open persoon, met mij kan je over alles praten. Maar na Eliens vertrek begon ik toch aan mezelf te twijfelen”, bekent Stef in Dag Allemaal.

Elien blijft wel positief over haar deelname aan het programma. “Ik had met Stef een vriendschappelijke klik, maar of er meer in zat, kan ik niet zeggen. Dat had niets te maken met mijn vertrek. De waarheid is dat ik me na da groepsdate ziek voelde. Ik hoopte dat ik me snel beter zou voelen, maar het tegendeel was waar. Achteraf gezien was het de juiste beslissing om te vertrekken.”