.
Stef Goossens uit Boer Zkt Vrouw 2023
vrijdag 7 april 2023

Boer Stef uit Boer Zkt Vrouw: “Ze dacht dat ik dat belangrijk vond”

Maar dat vindt hij helemaal niet

Boer Stef moet het met een kandidaat minder stellen. Elien koos ervoor om op te stappen, al is de reden waarom niet helemaal duidelijk. Al kan Stef het wel een beetje raden.

“Elien dacht dat wekelijks uitgaan voor mij nog een ding was en dat ik dat belangrijk vond. Terwijl ik er geen behoefte meer aan heb om elke week op stap te gaan, één keer per maand vind ik meer dan voldoende. Helaas heeft ze de verkeerde conclusies getrokken die avond”, vertelt hij in Dag Allemaal.

Volgens de boer moet Elien het gevoel hebben gekregen dat ze minder kans maakte dan de rest en dat zal haar over de streep hebben getrokken om te vertrekken.

“Jammer, want Elien zorgde voor’n goede sfeer en we hadden toch wel een klik. Maar ik wou haar niet onder druk zetten. Ze zei dat ze tot de volgende ochtend zou blijven, tot de cameraploeg er weer was.”

Stef hoopte dat een nachtje slapen haar van gedacht zou doen veranderen, maar zoveel tijd gaf Elien het niet. Nog voor de ochtend was ze al vertrokken. Later spraken ze nog even met elkaar, in het bijzijn van de camera’s. “Ze vertelde dat ze zich ‘zo onzeker’ voelde dat ze liever vertrok. Ik ben blij dat we dat moment nog hebben gehad. Zo konden we haar verblijf toch mooi afsluiten.”