.
Stef Goossens uit Boer Zkt Vrouw 2023
zaterdag 25 maart 2023

Boer Stef trok er zelf de stekker uit

“Iets te lang aan vastgehouden”

Boer Stef is één van de boeren uit ‘Boer zkt Vrouw” die heel veel brieven gekregen had en dus eerst al een serieuze selectie moest maken.

Uiteindelijk hield hij nog drie dames over die bij hem op de boerderij mochten verblijven. “Het is ook zo dat ik écht werk wil maken van een stabiel liefdesleven. Ik vind dat ik dat verdiend heb. Op liefdesvlak heb ik al heel wat meegemaakt, vandaar…”, onthult boer Stef aan TV Familie.

Toen hij begin de twintig was, had hij een relatie van vijf jaar. Uiteindelijk trok hij er zelf de stekker uit maar nadien kwam hij zichzelf serieus tegen.

“Het was een moeilijke breuk. Omdat ik er iets te lang aan had vastgehouden. Maar ja, ik dacht dat ik met één iemand de rest van mijn dagen zou slijten. Als snel hierna volgde dus de realitycheck”, onthult Stef.

“Ik was het spoor op liefdesvlak bijster en belandde zo in enkele romances die niet goed voor me waren. Romances waarvan ik wist dat ze niet konden werken, maar die ik toch liet aanslepen. Daar heb ik wel wat miserie bij gekend”, bekent Stef aan TV Familie.