.
Béa Vandendael
vrijdag 3 november 2023

Béa Vandendael: “Dan zou ik wel op die uitnodiging ingaan”

Maar dat hoeft niet voor haar

Geen Béa Vandendael meer in ‘Blind Gekocht’, maar wel in ‘Huis Gemaakt’. Samen met haar ‘Blind Gekocht’ collega Bart Appeltans werden ze allebei apart door de VTM benaderd met een mooi voorstel.

“Ik ben weggegaan bij ‘Blind Gekocht’ omdat het teveel werd. Bart is om dezelfde reden weggegaan. Het was te moeilijk om te combineren met onze job. Bij 'Huis Gemaakt' is m'n inbreng veel gedoseerder, veel gestructureerder. De stress om een geschikt pand te vinden is er niet meer bij. Nu is het mijn rol om de koppels te coachen en advies te geven, en hun prestaties te jureren. Dat is makkelijker in te plannen”, zegt Bea in Dag Allemaal.

Dat ze televisiewerk kan blijven combineren met haar echte job, dat vindt Béa fantastisch. Dat ze ook nog eens haar expertise kan delen op televisie, maakt het helemaal mooi.

“Ik kan hiermee heel veel mensen bereiken en hen helpen bij een van de belangrijkste stappen in hun leven: een huis vinden, renoveren of bouwen. Hen tips meegeven om de juiste beslissingen te nemen en hun geld op een verantwoorde en verstandige manier te spenderen. Met een tv-carrière ben ik niet zozeer bezig, dan zou ik ingegaan zijn op de uitnodiging om deel te nemen aan 'De Verraders', maar ik blijf bij mijn leest.”