.
Ana & Enis in Huis Gemaakt
donderdag 25 januari 2024

‘Huis Gemaakt’ levert niet alleen een huis maar ook een huwelijk op

Eindelijk kan het

Zo’n vijftien jaar geleden vroeg Enis Mujakovic zijn partner Ana Catarina Ferraz ten huwelijk. Tot een huwelijk kwam het nooit, want het koppel had de financiële middelen niet voor een groot feest.

Zij wilden ook heel graag een eigen huis, maar ook daar stak het financiële aspect een stokje voor. Tot nu. Nu zij ‘Huis Gemaakt’ hebben gewonnen, hoeven ze niet meer te sparen voor een eigen woning, maar kunnen ze dat geld spenderen aan een mooi trouwfeest.

“Op 21 januari 2025 zijn we exact twintig jaar een koppel, en op die dag willen we in het huwelijksbootje stappen. Dat idee was er al vóór Huis Gemaakt. Nu we gewonnen hebben, sparen we veel geld uit, en dat kan deels naar een groot feest gaan”, glundert Enis in Story.

En hoewel Ana het ook prima vond om gewoon naar het stadhuis te gaan, wilde Enis dat niet. Hij wilde zijn vrouw zien schitteren in een prachtige jurk.

“Ik heb veel moeite moeten doen om Ana's hart te veroveren, want ze zag me niet staan. Ik heb haar trouwens op een bijzondere plek ten huwelijk gevraagd: aan de schoolpoort waar we elkaar hebben leren kennen.”